TULE KESKUSTELUUN

 

Yrittäjän paras kaveri on usein toinen yrittäjä. Arki menee sovittaessa yhteen työtä ja muuta elämää. Kivakin työ voi tuntua kuitenkin aikamoiselta puurtamiselta, eivätkä muut ihmiset lähipiirissä aina ymmärrä.

Joskus se toinen yrittäjä voi nähdä ratkaisun mieltäsi kaihertavaan asiaan. Facebookin yrittäjäryhmissä saattavat tärkeät asiat hukkua kaiken muun joukkoon, eikä sitä ihan kaikista asioista halua koko maailmalle avautua.

Voi hyvin -hankkeessa olemme tutustuneet toisiimme eri tapahtumissa ja usein tuntuu siltä, että olisi mukava jutella asioista enemmänkin. Olemme perustaneet Facebookiin oman ryhmän nimeltä Yritys hyvä kymmenen.

 

Voit tulla mukaan ryhmään linkillä

(https://www.facebook.com/groups/466976234154398/). Ryhmä on salainen eli pääset sinne ensimmäistä kertaa vain linkin kautta. Kun sinut on hyväksytty ryhmään, näet jatkossa ryhmän haulla.

Facebook-ryhmässä voit kysyä ja kommentoida yrittäjän elämään liittyvistä asioista. Voit kysyä, jakaa hyviä vinkkejä ja linkkejä kaikesta yrittäjän elämään ja jaksamiseen liittyvistä asioista. Jos et itse halua tehdä keskustelunavausta jostain asiasta, voit pyytää ryhmän moderaattoria Sari Rauvanto-Erikssonia avaamaan keskustelun. Sarin tavoitat meilillä sari(at)putiikkiopisto.fi tai soittamalla 040 83 89 840.

Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti, kannustavasti, mutta toki myös kriittisyys on sallittu. Ryhmän asioita ei jaeta ryhmän ulkopuolelle, mutta luonnollisesti saat poimia ryhmästä käyttöösi tarkoitetut dokumentit, ohjeet yms.

 

Tervetuloa keskustelemaan!