TULEVAT TAPAHTUMAT

Toivo@Tee -hankkeessa järjestetään erilaisia yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointia ja uusiutumista tukevia tapahtumia, joiden ohjelma ja toteutustapa vaihtelivat kulloisenkin aiheen mukaan. Asiantuntijoina ovat niin yrittäjät itse kuin myös alan tutkijat ja kehittäjät.

Toivo@Tee:tä koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia ammattikorkeakoulu, Novago Yrityskehitys ja Osuuskunta Orrellan Putiikkiopisto.

Jos haluat kertoa järjestämäsi tai tiedossasi olevan tapahtumasta täällä, ole rohkeasti tai yhteydessä: tarja.kantola(at)laurea.fi; anita.mantynen-hakem(at)laurea.fi .

 

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

Löydät täältä tietoa eri tahojen järjestämistä yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista. Ehdota rohkeasti tulevaa tapahtumaa julkaistavaksi täällä! Yhteydenotot: tarja.kantola(at)laurea.fi; anita.mantynen-hakem(at)laurea.fi

Yrittäjän ilmoittautuminen Toivo@Tee -hankkeeseen avoinna! 

Ilmoittauduttuasi hankkeeseen, voit myös ilmoittautua hankkeen eri osioiden tapahtumiin.

Tästä valikosta löydät jatkossa tietoa hankkeen yhteisistä tilaisuuksista. Hankkeen eri toiminnallisista osioista ja niiden tapahtumista löydät tietoa valikosta Toivo@Tee kunkin osion kohdalta.

POSTCRISIS JA PRECRISIS OSIOT KÄYNNISTYNEET

MARRASKUUN 2021 ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA!

Lisätietoa näistä osioista sivustolla Toivo@Tee -valikossa.

Vireystilan säätäminen jaksamista ja tuottavuutta tukevaksi -webinaari (ilmoittautuminen)

 

KEVÄÄN 2022 WEBINAARI

Ke 9.2.2021 klo 18-20

Tilaisuuden teema täsmennetään 10.1.2022 mennessä.

Voit myös yrittäjänä ehdottaa sinua kiinnostavia teemoja hankkeen tilaisuuksiin (tarja.kantola(at)laurea.fi).