TULEVAT TAPAHTUMAT

Voi hyvin –hankkeessa järjestettiin erilaisia yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointia tukevia tapahtumia, joiden ohjelma ja toteutustapa vaihtelivat kulloisenkin aiheen mukaan. Asiantuntijoina olivat niin yrittäjät itse kuin myös alan tutkijat ja kehittäjät.

Sivustolla välitetään tietoa tulossa olevista yksin- ja mikroyrittäjien hyvinvointia edistävistä tapahtumista myös hankkeen jälkeen. Jos haluat järjestämäsi tai tiedossasi olevan tapahtuman tulevan nähdyksi, ole rohkeasti yhteydessä: tarja.kantola(at)laurea.fi .

 

Yrittäjälle tärkeää tietoa koronavirustilanteessa löydät seuraavilta sivustoilta:

Ohjeita koronatukien hakemiseen yrittäjälle (SY)

Suomen Yrittäjät (SY)

TULEVAT TAPAHTUMAT

Löydät täältä tietoa eri tahojen järjestämistä yksinyrittäjän ja mikroyrittäjän hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista. Ehdota rohkeasti tulevaa tapahtumaa julkaistavaksi täällä! Yhteydenotot: tarja.kantola(at)laurea.fi

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Suunnittelemamme lounastapaaminen Voi hyvin -hankkeen yrittäjille Vanhassa Porvoossa on siirtynyt useaan otteeseen. Toivotaan, että kevään 2021 ja tulevan Covid-19 -rokotteen myötä kasvokkainen kohtaamisemme vielä mahdollistuisi!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 16.-17.10.2020 siirtyivät syksyyn 2021

Pandemian vuoksi yrittäjäpäivät on siirretty pidettäviksi 24.-25.9.2021 Jyväskylässä. Lipunmyynti avautuu vuodenvaihteessa.

Lisätietoa

 

 

Viimeisin Voi hyvin -hankkeen tapahtuma: 

Hankkeen Päätösseminaari Nummelassa to 21.11.2019 klo 12-16

Päätösseminaari oli kutsuseminaari Voi hyvin -hankkeeseen osallistuneille. 

Ohjelman ja lisätietoa löydät täältä.

Seminaari järjestettiin Joutselan kartanossa.